Προϊόντα για ετικέτα και (2)

Ετικετοποίηση - Ετικετοποιούμε και συσκευάζουμε σύμφωνα με το πρότυπο

Ετικετοποίηση - Ετικετοποιούμε και συσκευάζουμε σύμφωνα με το πρότυπο

Ετικετοποιούμε και σηματοδοτούμε βιομηχανικά, καλλυντικά, τρόφιμα και ζωικά προϊόντα.
Λάδι Ηλιάνθου

Λάδι Ηλιάνθου

Το ηλιέλαιο είναι ένα είδος φυτικού ελαίου που εξάγεται από σπόρους ηλίανθου. Χρησιμοποιείται συνήθως για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα λόγω της ήπιας γεύσης του, του υψηλού σημείου καπνού και της ευελιξίας του. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ηλιέλαιου, οι οποίοι κατηγοριοποιούνται κυρίως με βάση την περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα. - Υψηλό Ελαιϊκό Ηλιέλαιο: Πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά (ελαιϊκό οξύ), το οποίο το καθιστά πιο σταθερό και κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για καταναλωτές που προσέχουν την υγεία τους, καθώς τα μονοακόρεστα λιπαρά σχετίζονται με την υγεία της καρδιάς. - Λινολεϊκό Ηλιέλαιο: Περιέχει περισσότερα πολυακόρεστα λιπαρά (λινολεϊκό οξύ), καθιστώντας το καλύτερο για ντρέσινγκ και μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά λιγότερο σταθερό για τηγάνισμα. - Μεσαίο Ελαιϊκό Ηλιέλαιο: Ένα μείγμα μεταξύ των υψηλών ελαιϊκών και λινολεϊκών ποικιλιών, προσφέροντας μέτρια θερμική σταθερότητα και οφέλη για την υγεία. Το ηλιέλαιο είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε, ένα αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει την υγεία του δέρματος και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ουδέτερη γεύση του το καθιστά ευέλικτο σε γαστρονομικές εφαρμογές, από ντρέσινγκ σαλάτας μέχρι σοτάρισμα.